11.09.2017

Companiile moldovenești vor participa la show-ul de modă CPM-2017 de toamnă din Moscova.
 

      Expoziția Internațională Specializată de Colecții de Modă PremiEre Moscova "CPM-2017. Autumn" începe miercuri, 30 august, pentru a 29-a oară la Centrul Internațional de Expoziții "Expocentre" de la Moscova.
       Peste 900 de companii din 30 de țări vor participa la expoziție. Întrucât Infotag a fost informat în cadrul companiei AXAR, între participanți se numără opt producători din Republica Moldova, care își vor prezenta produsele la un stand colectiv. Acestea sunt Arabadji, Ionel, Premiera-Dona, Mobile, Portavita, Allert & Co, Nikita Rinadi și Eostil-Art.
       În secțiunea tematică "Imbracaminte pentru copii" a expoziției, pe standul individual vor fi afișate o gamă largă de produse pentru copii sub marca Vivi Art Boutique de la compania Artbutic.
      Participarea producătorilor autohtoni la expoziție a fost susținută și finanțată de Organizația pentru Promovarea Investițiilor și Promovarea Exporturilor (MIEPO), Asociația Întreprinderilor din industria ușoară APIUS și organizată de AXAR.

       Colecția Premiere Moscova este una dintre cele mai renumite platforme profesionale care demonstrează noi produse și tendințe în industria modei, încălțămintei și accesoriilor.